Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κοπανός - Ειρηνούπολη 3-1 (Βίντεο)

Την ήττα με σκορ 3-1 στην έδρα του Κοπανού γνώρισε η Ειρηνούπολη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό στην δεύτερη αξιόλογη φάση του αγώνα. Στη συνέχεια η Ειρηνούπολη πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με την μεγαλύτερη στο 30ο λεπτό, όταν παίκτης των γηπεδούχων κατάφερε να διώξει την μπάλα στο πλασέ του Παντζαρτζίδη Κ. πριν αυτή περάσει την γραμμή της εστίας του. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ειρηνούπολη ανέβηκε στην επίθεση χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ωστόσο δέχθηκε το δεύτερο γκολ σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 80ο λεπτό. Η Ειρηνούπολη κατάφερε να μειώσει το σκορ με δυνατό σουτ του Παπαγαρυφάλλου από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από έμμεσο φάουλ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι σε αντεπίθεση κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα φτάνοντας στο τελικό 3-1 και την νίκη.

Ειρηνούπολη: Δάγγας Β (45' Τσαλμπούρης), Ντάγκας, Παπαϊωάννου Χ., Παπαγαρυφάλλου, Σπαθόπουλος, Ακριτίδης Γ, Παντζαρτζίδης Β., Τορτοπίδης, Τηλκερίδης, Παντζαρτζίδης Κ (60' Παντζαρτζίδης Ν.), Κυριακίδης


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής  η πρωτοπόρος Νικομήδεια «στραβοπάτησε» στη Νάουσα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ από ένα βαθμό πήρε τόσο η Ακαδημία Βέροιας (1-1 με την Πατρίδα) όσο και το Ζερβοχώρι (2-2 στο Ροδοχώρι).

Α2 ΕΠΣΗ (Β’) - 10η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ολυμπιακός Ν. – Νικομήδεια: 2-2
Ροδοχώρι – Ζερβοχώρι: 2-2
Σφηκιά – Μακεδόνας Β.: 4-1
Λυκογιάννη – Μονόσπιτα: 8-3
Κοπανός – Ειρηνούπολη: 3-1
Ακαδημία Β. – Πατρίδα: 1-1
Ρεπό: Δόξα Ν.



Παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου